Bir sikkeye 70 bin lira verdi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde, ilginç bir dolandırıcılık olayı yaşandı. M.G. isimli şahıs, kendisine 2 bin 813...

Muğla’nın Yatağan ilçesinde, ilginç bir dolandırıcılık olayı yaşandı. M.G. isimli şahıs, kendisine 2 bin 813 adet altın sikke vereceğini söyleyen kişiye, bir adet numune karşılığında 70 bin lira verdi. Parayı alan zanlı, kayıplara karıştı.
Olay, Madenler köyünde meydana geldi. M.G., jandarmaya müracaat ederek G.B.’nin kendisini tarihi altın sikke vaadiyle dolandırdığını söyleyerek şikâyetçi oldu. Zanlı G.B.’nin, elinde eski dönemlere ait 2 bin 813 adet altın sikke olduğunu ve bunları 70 bin lira karşılığında satmak istediğini söylediğini aktaran M.G., “Ben de sikkeleri müze müdürlüğüne teslim ederek yüzde 20 pay için bunları almaya karar verdim. Şahısla köyde buluşarak, örnek olarak getirdiği bir adet sikkeyi aldım ve karşılığında 70 bin lira verdim. Sonra ise şahıs kayıplara karıştı.” dedi. Jandarma ekipleri, savcılığın talimatıyla M.G.’nin elinde bulunan bir adet sikkeyi muhafaza altına alarak müze müdürlüğüne teslim etti. Zanlı G.B.’nin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz