“bir Torba Kömürde Sen Al Ki, Çocuklar Üşümesin” Kampanyası

İşsizler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin “Bir Torba Kömürde Sen Al Ki, Çocuklar Üşümesin” kampanyası ile ihtiyaç...

İşsizler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin “Bir Torba Kömürde Sen Al Ki, Çocuklar Üşümesin” kampanyası ile ihtiyaç sahibi 200 aileye kömür yardımı sağlanacak.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan İşsizler Derneği Başkanı Hasan Kaya, kış aylarının başladığı günlerde özellikle işsiz ve dar gelirli vatandaşların çocukları ile birlikte soğuğun insafına terk edilmemesi için böyle bir kampanya başlatılarak, onlara yardımcı olunmasını sağladıklarını söyledi. Afyonkarahisar’da mevsim gereği kış gelince işsizliklerin daha da arttığını aktaran Kaya, “Devletimiz ve Valiliğimiz işsizlerimize sosyal güvencesi olmayanlara kömür yardımı yapmakta, onları bu kış günlerinde sıkıntılarına çare bulmaktadır. Ne var ki işten yeni ayrılmış halen sigortası gözüken fakat işi olmayan bir sürü insanımız var. İşte biz bu kampanya ile böyle vatandaşlara ulaşıyoruz. İşi olanın ise asgari ücreti ile okuyan çocuğu, ev kirası, elektrik su derken elinde sadece ekmek parası kalmaktadır. Bu durumda yüzlerce insanımız vardır” dedi.

Reklam
Reklam

HEDEF 200 İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞMAK

Kış aylarının gelmesi ile birlikte derneğe kömür yardımı istemek için günde onlarca kişinin geldiğini belirten Hasan Kaya, “Bir Torba Kömürde Sen Al Ki, Çocuklar Üşümesin” kampanyasını her yıl geleneksel olarak düzenlediklerini ve derneğin bu seneki hedefinin 200 ihtiyaç sahibi aileye ulaşarak onları sıcak yuvalarında sevindirmek olduğunu ifade etti.

Kaya, kampanya kapsamında kömür yardımında bulunmak isteyen hayırseverlere kömür ihtiyacı olan vatandaşların adreslerinin verilerek yardımın gerçekleştirdiğini anlatarak,“Bizim kampanyamızda en önemli konu kömürü verenle alan kişilerin bilindiğidir. İşsizler Derneği olarak hayırsever iş adamlarımızı, oda başkanlarımızı ve sendika başkanlarımızı ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımları için ziyaret edeceğiz. Afyonkarahisar’daki hayırsever kişileri ve kuruluşları “Bir Torba Kömürde Sen Al Ki, Çocuklar Üşümesin” kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: