Bir Türk'le evlenen Rus kızı at üzerinde gelin oldu

Beş yıldın yaz tatillerinde Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Rus Swetlana, Aydınlı Muharrem Türkeri ile evlendi....

Beş yıldın yaz tatillerinde Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Rus Swetlana, Aydınlı Muharrem Türkeri ile evlendi. Garson olarak çalışan Türkeri'nin memleketi olan İncirliova ilçesi Akçeşme köyünde yapılan düğünde ata binerek gelin oldu. Davul zurna eşliğinde sokaklarda dolaştırılan Rus gelin, hayatında ilk defa ata bindiği için biraz korktuğunu fakat kendini kraliçe gibi hissettiğini söyledi.
Damat Türkeri'nin yakınları tarafından Swetlana'ya Türk bayrağı hediye edildi. Swetlana, bayrağı öperek emaneten bir akrabasına teslim etti. Damat, evinin kapısında gelini kucaklayarak attan irdirdi. Genç çift, düğünden sonra ise balayı için yine Marmaris'e gitti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz