Bir yaşındaki çocuğuyla tırnakçılık yaparken yakalandı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde 25 yaşındaki bir kadın, eşi, kardeşi ve bir yaşındaki çocuğu ile birlikte...

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde 25 yaşındaki bir kadın, eşi, kardeşi ve bir yaşındaki çocuğu ile birlikte akaryakıt istasyonunda tırnakçılık yoluyla hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.
İstiklal Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna bir yaşındaki çocuğu, kardeşi L.F. (17) ve eşi Savaş M. ile birlikte gelen Fatma M., eşini minibüste bıraktıktan sonra kardeşi ve çocuğunu yanına alarak market bölümüne girdi. Çocuğunu kardeşinin kucağına veren Fatma M., reyondan iki cips alarak kasa görevlisine 200 lira verdi. Kasiyer, Fatma M.'ye para üstü olarak 196 lira geri ödedi. Para üstünü alan kadın, pahalı olduğu için cipsleri almaktan vazgeçtiğini söyledi. 100 lirasını tırnakçılık yöntemiyle aldığı para üstünü kasa görevlisine iade ederek 200 lirasını geri alan kadın, marketten çıkarken geri dönerek cipsleri almaya karar verdiğini söyledi. 200 lira verip ikinci kez para üstü alan kadın, cipsleri almak istemediğini söyleyince kasa görevlisiyle tartıştı. 200 lirasını geri alan kadın, iade ettiği para üstünün içinden tırnakçılık yoluyla 100 lira daha aldıktan sonra marketten ayrıldı. Kasa görevlisinden tırnakçılık yoluyla 200 lira çalan Fatma M., kardeşi ve çocuğuyla birlikte kocasının kullandığı minibüse binerek kaçtı.
Kadının iş yerinden ayrılmasından hemen sonra 200 liranın çalındığını fark eden kasa görevlisi, şüphelilerin peşinden koşarak polise haber verdi. Şüphelilerin bulunduğu aracın plakasını alan polis, kısa sürede Fatma M., eşi ve kardeşini yakaladı. Gözaltına alınmamak için direnen Fatma M.'nin her yolu denediği belirtildi. Güçlükle gözaltına alınan kadın, kardeşi ve kocası emniyete götürüldü. Kırıkkale’den Adapazarı'na geldikleri belirlenen Fatma M.'nin 17, eşi Şavas M'nin de 15 ayrı suçtan kaydının olduğu tespit edildi.
Çocuğuyla birlikte hırsızlık yapan kadın, eşi ve yaşı küçük kardeşi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolüne kucağındaki çocuğuyla birlikte çıkartılan Fatma M., çocuğunun pijamasıyla yüzünü gizlemeye çalıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz