Birazda dolu tarafını da görün!.

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoybiraz bardağın dolu tarafını da görün" dedi.

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, Yeni Ticaret Kanunu Bilgilendirme toplantısında, "Kamuoyunda hep kanunun kötü tarafları gösteriliyor, biraz bardağın dolu tarafını da görün" dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi’nin Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) yaptığı, Yeni Türk Ticaret Kanunu Bilgilendirme Toplantısı’nda Mersin Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, Mersin’li iş adamlarına Yeni Ticaret Kanununu ve yapılması gerekenleri anlattı. MÜSİAD Mersin Şubesinin düzenlediği Yeni Türk Ticaret Kanunu bilgilendirme toplantısında, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, Yeni Türk Ticaret Kanununda şirketlerin yapması gerenleri slayt eşliğinde şirket yöneticilerine anlattı. Slayt gösterisi bittikten sonra Aksoy, Yeni Türk Ticaret Kanununun medyada hep kötü taraflarının gösterildiğini iddia ederek bardağın dolu tarafının da görülmesi gerektiğini vurguladı. Konuşmasının sonunda Aksoy, "Her bölgenin kendi gerçekleri değerlendirilerek bu düzenlemenin yapılacağını temenni ediyorum" dedi ve şirket yöneticilerinin sorularını yanıtladı.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Başkan Yardımcısı Hakan Kayacı ise, 13 Ocak 2011 tarihinde TBMM tarafından kabul edilen, 1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe girecek olan Yeni Türk Ticaret Kanununun, değişen ekonomik yapı nedeniyle sorunlu hale geldiğini belirtti. Konuşmasının sonunda, konu hakkında işadamlarını bilgilendirmek için toplantıya katılan Aksoy’a ve MÜSİAD Başkanı Servet Özkaya’ya teşekkür etti. Bilgilendirme toplantısına Ak Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt’ın yanı sıra MTSO Meclis Başkanı Faik Burak gazi de katıldı.

Fotoğraf : Çiğdem YURDAGEL

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz