Birecik Gençlik Merkezi'nde Müzik Odası Açıldı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Gençlik Merkezi'nde ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik açılan müzik odası büyük beğeni topladı....

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Gençlik Merkezi'nde ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik açılan müzik odası büyük beğeni topladı.

Açılış programında öğrenciler katılımcılara güzel bir gösteri sundu. Açılışa Birecik Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik, Milli Eğitim şube müdürlerinden Sadık Şahin, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) ve Birecik Kaymakamlığı’nın birlikte yürüttüğü proje ile öğrenciler Müzik enstrümanlarını tanıyacak ve çalmayı öğrenecekler. Birecik Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik, "Özellikle bu projede desteğini esirgemeyen Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi’ye, Proje Koordinatörlerine, Halk Eğitim Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum“ dedi. Özçelik, Gençlik Merkezinde açılan müzik odasının öğrencilere yararlı olmasını ayrıca ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

HEM Müdürü Mehmet Öztürkmen ise "Öğrencilerin müziğe ilgisini artırmak ve bu alanda başarılı olan öğrencilere bir imkân sağladığımız için çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: