Birecik ve Halfeti’de 500 fakir ailenin yüzü güldü

Kimse Yok Mu, Birecik Eğitim Gönüllüleri Derneği (BİREGDER) ve Göklü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği...

Kimse Yok Mu, Birecik Eğitim Gönüllüleri Derneği (BİREGDER) ve Göklü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (GÖKDER), 'Kurbanla Yaklaş’ kampanyasında Şanlıurfa’nın Birecik, Halfeti ve Göklü kasabalarında yaklaşık 500 fakir aileye kurban eti dağıttı.

BİREGDER Başkanı Ahmet Görmez, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da dar gelirli ailelere kurban eti dağıttıkları için mutlu olduklarını söyledi. Görmez, "Hayırsever işadamları ve vatandaşlar kurbanlarını yanımızda kesiyorlar, biz de dar gelirli ailelere ulaştırmaya çalışıyoruz. BİREGDER olarak tüm arkadaşların bu konudaki özverili çalışmaları, inşallah ilçemizde kardeşlik adına çok güzel şeylere vesile olacaktır.’’ dedi.
Birecik’in özellikle Saha ve Kurtuluş mahallelerinde daha önceden tespit edilen fakir ailelerin kapılarını çalarak, bayramda bir nebze olsun mutlu olmalarının sağlandığını anlatan Görmez, et dağıtımı esnasında duygu dolu anlar yaşandığını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Halfeti ilçesinin Göklü kasabasında kurban eti dağıtımını gerçekleştiren GÖKDER Başkanı Hasan Mavigök, bayramların bu tür organizasyonlarla daha anlamlı hale geldiğini ve zengin ile fakirin arasındaki kardeşlik duygularının daha da pekişmesine yol açacağını ifade etti. Mavigök, ‘’Türkiye’nin her yerinde bu organizasyonlara vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz