Birecik'te Okuma Salonunda Mezuniyet Sevinci

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Eğitim Gönülleri Derneği (BİREGDER) M. Emin Akan Kültür Salonu'nda eğitim alan öğrenciler...

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Eğitim Gönülleri Derneği (BİREGDER) M. Emin Akan Kültür Salonu'nda eğitim alan öğrenciler için mezuniyet gecesi tertipledi. Gecede; öğrencilerin hazırladığı tiyatro gösterileri, şiirler ve sıra gecesi katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Programa İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, Birecik Genç İşadamları Derneği (BİRGİAD) Başkanı Ahmet Yavuz, Yukarı Göklü Eğitim, Kültür Ve Yardımlaşma Derneği (GÖKDER) Başkanı Hasan Mavigök, kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

Reklam
Reklam

Programda bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, “Bu tür okuma salonlarının ne kadar önemli olduğunu bu gecede öğrenciler bize bir kez daha gösterdi. İnşallah bu tür okuma salonlarının sayısı artar. Okuma salonlarının kurulmasında desteklerini esirgemeyen tüm esnaf ve işadamlarına teşekkür ediyorum“ şeklinde konuştu.

BİREGDER Başkanı Ahmet Görmez ise “Birecik’te derneklerimiz olarak birinci yıl 150, ikinci yılda 360 öğrenciye ulaştık. Bu yıl ise 540 öğrenciye ulaşmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu okuma salonlarının yapımında desteklerini esirgemeyen esnaf ve iş adamlarına çok teşekkür ediyorum. Allah ebediyen razı olsun“ şeklinde konuştu. Program, okuma salonlarının yapımında desteklerini sürdüren işadamlarına ve başarılı olan öğrencilere plaket takdimi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz