"Bireysel Gelir Getirici Proje"

Dörtyol ilçesinde bir kişi, "Breysel Gelir Getirici Proje" kapsamında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sağlanan destekle kendi işyerini açtı. 

Dörtyol ilçesinde bir kişi, "Breysel Gelir Getirici Proje" kapsamında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sağlanan destekle kendi işyerini açtı. Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, işyerinin açılışında yaptığı konuşmada, mesleği olan ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle işyeri açamayan kişilere yönelik hazırlanan "Bireysel Gelir Getirici Proje" başına vakfın 15 bin liraya kadar finansman desteği sağladığını kaydetti. Girişimci Meryem Özparun'un açtığı işyerinin bu projelerin en güzel örneği olduğunu ifade eden Soytürk, şartları uygun her vatandaşın kendi işyerini açmalarını sağlamak amacıyla gerekli desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. Özparon da kendi işyerini açmaktan dolayı mutlu olduğunu, kendisine bu imkanı sağlayan Kaymakam Soytürk'e ve vakıf personeline teşekkür ettiğini söyledi. Bu proje sayesinde hem 4 kişiye istihdam sağladığını hem de aile geçimini üstlendiğini belirten ifade eden Özparon, işyerini açmasına vesile olanların güvenine layık olmaya çalışacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: