Bireysel Sulama Makine Ve Ekipman Alımı Müracaatları Başladı

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Aslan, bireysel sulama, makine ve ekipman alımı müracaatlarının...

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Aslan, bireysel sulama, makine ve ekipman alımı müracaatlarının başladığını bildirdi.

Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’in Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini kaydeden Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Aslan, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından tarımsal faaliyetler için geliştirilen modern basınçlı bireysel sulama tesisleri ve makine ekipmanlarının üreticiler tarafından kullanımını yaygınlaştırarak; daha kaliteli ve pazar isteklerine uygun üretim yapılmasını sağlamak, zor şartlarda ve bedenen çalışan üreticilerimizin işlerini kolaylaştırmak ve üretim maliyetlerini düşürerek uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir seviyeye getirmek için sulama makine ve ekipmanlarının alımının desteklenmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen ‘KKYDP Kapsamında Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Hibe programından yararlanmak isteyenlerin 30 Ağustos tarihi mesai bitimine kadar il ve ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine başvuruda bulunmaları gerekmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Aslan, gerçek ve tüzel kişilerin Sulama Kooperatifleri ve Köylere Hizmet Götürme Birlikleri programdan yararlanmak üzere başvuru yapabileceğini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: