Birinci sınıf öğrencilerinden okuma bayramı

Özel Nuri Çomu Koleji birinci sınıf öğrencilerinin anne babalarına ve davetlilere sundukları okuma bayramı programı...

Özel Nuri Çomu Koleji birinci sınıf öğrencilerinin anne babalarına ve davetlilere sundukları okuma bayramı programı renkli görüntülere sahne oldu.
Aralık ayının başlarından itibaren okumaya başlayan birinci sınıf öğrencileri, daha büyük bir hazırlık yapabilmek için bu tarihte yapmadıkları okuma bayramlarını yılsonu gösterisi olarak anne babalarına sundu
Cebeli Bereket Kültür Merkezi'nde yapılan gecede hünerlerini sergileyen Nuri Çomu Koleji 1 sınıf öğrencileri izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Okulun sınıf öğretmeni Yücel Kılıçer’in sunuculuğunu yaptığı programa çok sayıda veli ve öğretmen izleyici olarak katıldı. Kendi çocuklarını sahnede görmenin gurur ve mutluluğunu yaşayan bazı veliler, gözyaşlarına hakim olamadı.
Koro ile söylenen şarkılardan, okunan şiirlerden sonra sırayı halk oyunları ve sahne gösterileri aldı. Gözyaşları içinde izlenen gösteriler büyük alkış alırken, anne babalarına unutulmaz bir gece yaşatan miniklerin de yüzleri güldü. Gecenin en güzel gösterisi ise halkoyunları gösterisi ve onuncu yıl marşı eşliğinde sunulan bayrak gösterisi oldu.
Gecede güne dair bir konuşma yapan Okul Müdürü Sadi Yanık öğrencilerinin eğitim- öğretimin birinci basamağı olan okumayı kısa sürede en güzel şekilde öğrendiklerini söyledi.
Yanık, okumayan toplumların başka milletlerin kültür ve teknolojileri altında kalmaya mahkum olduğunu bu zamanda öğrencilerinin okumayı yüzeysel olarak değil de severek, anlayarak, hissederek ve en önemlisi de kendini bilerek okuması olduğunu belirtti.
Yanık, bu başarıyı sağlayan ve programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenleri Rabia Cerrahoğlu’na, Ahmet Akdoğan’a ve Ömer Köse’ye teşekkür etti.
.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz