Birinci Sınıf Öğrencilerine Okuma Bayramı Düzenlendi

Sivas'ın Gemerek ilçesinde, 1. sınıf öğrencilerine yönelik okuma bayramı düzenlendi.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde, 1. sınıf öğrencilerine yönelik okuma bayramı düzenlendi.

İlçeye bağlı Yeniçubuk kasabasında bulunan Atatürk İlköğretim Okulu'nda SEKAP kapsamında 1. sınıf öğrencilerine yönelik okuma bayramı düzenlendi. Yapılan etkinliğe İlçe Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Sınıf öğretmeni ve branş öğretmeninden oluşan jüri ile, öğrencilere sesli okuma yarışması yapılıp, yarışma sonucu dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ayşe Balçık ve Ümit Balçık ile Kaymakam Adnan Tezcan'ın eşi Tuğba Işıldak Tezcan'ın katkılarıyla 1. sınıf öğrencilerinin hazırladığı şiir okuma, şarkı söyleme, fıkra anlatma, folklor gösterilerinden oluşan etkinliklerde, veliler tarafından konuklara ikramlarda bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: