Birinci Sınıfa Ayrılan Hakim Erhan Özkan, Mazbatasını Aldı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) kararıyla birinci sınıfa ayrılan Tokat 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Erhan Özkan, düzenlenen törenle

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) kararıyla birinci sınıfa ayrılan Tokat 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Erhan Özkan, düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, HSYK'nın 31 Aralık 2012 tarihinde aldığı karar çerçevesinde birinci sınıfa ayrılan Tokat 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Erhan Özkan'a mazbatasının verilmesi için adliye binasında tören düzenlendi.

Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin ile Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ercan Adalı, törende, birinci sınıfa ayrılan hakim Erhan Özkan'ı tebrik etti.

Reklam
Reklam

Özkan'a mazbatasını, İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Karakuş takdim etti.

Törene, hakim ve savcılar katıldı.

Muhabir: Ekber Türkoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: