Birinci Sınıflar İçin Ders Zili Çaldı

Yeni eğitim öğretim yılı bugün başladı. Çocukların okula iyi bir başlangıç yapabilmeleri için uygulanan 'uyum...

Yeni eğitim öğretim yılı bugün başladı. Çocukların okula iyi bir başlangıç yapabilmeleri için uygulanan 'uyum programı' çerçevesinde, okul öncesi ve ilköğretim 1. sınıf öğrencileri için bugün ders zili ilk kez çaldı.

4+4+4 yeni eğitim sistemi kapsamında birinci sınıflar okula bugün başladı. 66 ayı doldurmuş çocuklar mecburen, 60 aylık çocuklar ise ailelerinin isteğine bağlı olarak bugün okula başladı. Uyum haftasında, minik öğrencilere velileri de eşlik etti. Öğrenciler anne ve babalarının elinden tutarak ilk gün erkenden okula geldi.

Reklam
Reklam

Sınıflarda heyecanlı olan öğrencilerin yanında ağlayan öğrencilerin de yer aldığı gözlemlendi. Bazı öğrenciler anne ve babalarından ayrılırken gözyaşlarını tutamadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz