Birinin Burcunu Öğrenmek İstiyorsanız Ona Çirkin Olduğunu Söyleyin

Ne dedin sen?

Koç

Cehennemin dibine kadar yolun var! Ben ne kadar güzel olduğumu zaten biliyorum, bunu senden duymama gerek yok. Ama senin gibi bir gerizekalının benim dış görünüşüm hakkında yorum yapmak için neyine güvendiğini baya merak ediyorum. Hiç dönüp aynaya baktın mı sen?

Boğa

Gerçekten mi??? Neden ama neden? Hayır senin tipin olmayabilirim onu anlarım ama bir şey söylüyorsan nedenini de söylemen lazım.

İkizler

Hmm, anlıyorum. Neyimi beğenmiyorsun peki tam olarak? Mesela senin tipin mi değilim yoksa spesifik olarak çirkin bulduğun yerlerim mi var anlatsana? Bu konu üzerinde konuşmak istiyorum biraz. Ama sen de ne kadar çirkin olduğunu bil yani.

Reklam
Reklam

Yengeç

İşte şimdi beni gerçekten kırdın. Bunun beni ne kadar kıracağını da çok iyi biliyordun aslında. Neden böyle söyledin ki? Çirkin filan değilim ben. Herkesin farklı bir güzelliği var ama asıl senin böyle bir şey söylemiş olman çirkin olan.

Aslan

Bana böyle gözlerini dikip bakmaya devam edersen kötü olacak farkındasın değil mi? Beni kıskandığın için çirkin olduğumu düşünüyorsun. Her sabah aynaya baktığımda ne kadar iyi göründüğümü fark edebiliyorum ben.

Başak

Dış görünüşüm senin güzellik anlayışına uymuyor olduğum için üzgünüm ama beni çirkin buluyor olman hayatımda bir şey değiştirmiyor açıkçası. Sana ve dostluğumuza bakış açımda çok şey değiştirdiği kesin ama.

Terazi

Öyle mi? Beni çirkin mi buluyorsun? Tatlım, böyle şeyleri hiç dert etmediğimi biliyorsun. Ama çoğu insanın da beni ne kadar zarif ve güzel bulduğunun da farkındasın değil mi? Kaltak.

Akrep

Anlıyorum. Yo yo kırılmadım. Böyle şeylere kırılmam ben. Dış görünüşe de pek önem vermem zaten.

Yay

Sen kendini ne sanıyorsun? İnsanlara çirkin olduklarını söyleyip öz güvenlerini kırmaya çalışarak nereye varacaksın? Defol git gözüm görmesin.

Reklam
Reklam

Oğlak

Senin sesin nereden kapatılıyor? İnsanların karşısına geçip tek tek sen güzelsin, hmmm sen değilsin diye kafana göre eleştiri yapabileceğini mi zannediyorsun? Bu özgüven nereden geliyor canım sana?

Kova

Sen çok korkunç bir insansın ya. Ben nasıl göründüğümün farkındayım. Sana niye açıklama yapıyorum ki? İğrençsin. Gidiyorum ben ya.

Balık

Beni güzel bulmuyor musun? OKEY. Beni çok ilgilendirmiyor bu aslında ya. Fark etmemiş olabilirsin ama hiç de fena değilim ben bu arada.