Birleşik Fenerbahçeliler Başkanı Yılmaz: Aziz Yıldırım ile işim olmaz

Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, emniyette verdiği ifadesinin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yılmaz,...

Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, emniyette verdiği ifadesinin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yılmaz, emniyette bilgi amaçlı ifade verdiğini ve Aziz Yıldırım’dan şikayetçi olmadığını söyledi.
İstanbul Organze Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde ifade veren Yılmaz, emniyetten ayrıldığı sarıda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yılmaz, “Aslında bu süreçte 3 klüp zanlı. Aslında hiçbir klüp beyaz sayfalı dergi çıkaramaz. Geçmişte teşvikler vicdani olarak da normaldi, yasal olarak da normaldi. Ancak buna rağmen bu yasayı sonuna kadar destekliyorum. Bu yasa önemli. Teşvik vicdanen de yasal olarak da normaldi. Ama spor ahlakına yakışır mı yakışmaz, bağdaşır mı bağdaşmaz.” dedi.
Emniyette hangi sıfatla ifade verdiği sorulan Yılmaz, “Aslında mağdur sıfatıyla vermem gerekirdi. Fenerbahçeli olarak mağduruz, Fenerbahçe mağdur. Ama ifademe bilgi olarak…” cevabını verdi. "Aziz Yıldırım’dan şikâyetçi oldunuz mu? Şekildeki soruya da cevaplayan Yılmaz, “Benim Aziz Yıldırım ile işim olmaz. Yıldırım’ın maskesiyle dolaşmıyorum. Elli tane Aziz Yıldırım gelir, elli tane Aziz Yıldırım gider. Ama şu anda başkanımız, iyi bir şey değil tabiî ki, ama Fenerbahçe’yi hiç konuşan yok.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz