Birleşik Kafkasya Derneği'nden Başkan Yıldırım'a Ziyaret

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Mükremin Öner ve derneğin yeni...

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Mükremin Öner ve derneğin yeni yönetimini makamında kabul etti.

Ziyarette Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Mükremin Öner, Başkan Yldırım'a yeni yönetimini tanıtarak derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Öner, şehirdeki belediye başkanlarının her zaman kendileriyle birlikte olduğunu belirterek, "Kayseri'deki belediye başkanlarımızın hepsi, başta Sayın Özhaseki olmak üzere bizlere her zaman yardımcı oldu. Bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. Başkan Yıldırım'ın yaptı çalışmalardan övgüyle bahseden Öner, "Çalışmalarınız takdire şayan. Sizin de sivil toplum kuruluşundan geliyor olmanız ayrı bir güzellik. Temennimiz siyasetçilerin de belediye başkanlarımız gibi toplum içinde olarak güzellikleri görmeleridir. Son 10 yılda kurumlardaki olumlu gelişme hükümetin gösterdiği performans yönünde iyi ilerliyor. İnşallah kardeşliğimiz, dayanışmamız, bağlarımız daha da güç kazanır." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, toplumda gönüllülük esasıyla hizmetlerin yapıldığına dikkat çekerek, "Sevgi olmadan hizmet olmaz. O açıdan yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşlarıyla olan işbirliği ve dayanışması elbette sevgiyle yürüyor." dedi. Başkan Yıldırım, "Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere bütün belediyelerimiz bu konuların içinde" derken, büyükşehir ve 3 ilçe belediye başkanının sivil toplum kuruluşu yöneticiliği yapmasının toplumda birlik ve dayanışmanın güçlenmesine katkı sağladığını söyledi. Başkan Yıldırım, "Asıl güzellik büyükşehir sınırları içindeki 4 belediye başkanımızın sivil toplum kuruluşu yöneticiliğinden gelmesidir. Bu da şehrin birbiriyle kaynaşmasına vesile oluyor. Bu nedenle dostlarımız sivil toplum kuruluşlarında güzel işler yaparken bizler de elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların sonunda Başkan Rifat Yıldırım, Mükremin Öner'e Talas'a özgü 4 çiçekten oluşan duvar saati hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz