Birleşmiş Milletler Orman Forumu 10. Oturumu Bugün

Birleşmiş Milletler’in uhdesinde ve Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen Birleşmiş Milletler Orman Forumu 10. Oturumu (UNFF...

Birleşmiş Milletler’in uhdesinde ve Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen Birleşmiş Milletler Orman Forumu 10. Oturumu (UNFF 10) bugün sona eriyor.

New York dışında ilk kez Türkiye’de gerçekleştirilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Madagaskar Başbakanı Ömer Beriziky başta olmak üzere 33 ülke bakanı, 4 ülke bakan yardımcısı ve 133 ülkeden yaklaşık 2 bin delegenin katılım sağladığı forum, bugün sona eriyor.

Başbakan Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla 8 Nisan’da başlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşbaşkanlığını yaptığı forum öncesi Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ne çekilen BM bayrağı bugün gerçekleştirilecek bir merasimle indiriliyor.

Reklam
Reklam

Türkiye adına Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akca’nın katılacağı bayrak indirme merasimine, BM adına Birleşmiş Milletler Orman Forumu (UNFF) Genel Direktörü Jan McAlpine katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz