Birleştirildi

EDİRNE (AA) - Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri, Havsa ilçesine bağlı köylerde, sivrisinek lavralarına karşı ilaçlama yaptı.

Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri, Havsa ilçesine bağlı köylerde, sivrisinek lavralarına karşı ilaçlama yaptı. İki uzman ekip, Kuzucu, Şerbettar, Bakışlar, Kulubalık, Tahal, Naipyusuf, Necatiye, Taptık ve Yolageldi köylerinde sivrisineklerin yoğunlaştığı dere ve dere boyları, yeşil alanları, parkları, okulların bahçelerini ilaçladı. Yeşil alanlarda duman, dere ve su birikintilerinin olduğu alanlarda ise sulandırılmış ilaç kullanıldı. Öte yandan ekiplerin ilaçlama çalışmalarına devam edeceği kaydedildi. -Özcan, katı atık tesisleri'nde incelemelerde bulunacak Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, katı atık tesislerinde incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gitti. Keşan Belediyesi'nden apılan yazılı açıklamaya göre, Özcan ile Keşan Belediye Başkan Yardımcısı ve Günekab Müdürü Feyzi Engin ve Fen İşleri Müdürlüğü'nden Yusuf Nusret Kayseri de Afyonkarahisar'a hareket etti. Buradaki temaslarının ardından Ankara'ya geçmesi planlanan Özcan'ın 14 Temmuz'da göreve başlaması bekleniyor. Özcan'ın yerine belediye meclis üyesi Ercan Ersoylu vekalet ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz