Birlik kongresinde gergin anlar yaşandı

Osmaniye Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin genel kurulunda gergin anlar yaşandı. 7 Ocak İlköğretim...

Osmaniye Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin genel kurulunda gergin anlar yaşandı. 7 Ocak İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen genel kurula, birliğe üye bin kişi katılırken, başkanlığa mevcut başkan Mustafa Saygılı seçildi.
Genel kurulda, devlet tarafından verilen desteklemelerin, banka hesaplarına yatırılmayarak elden verildiğini ve birlik tarafından kesintiye uğratıldığını iddia eden üyeler genel kurulda itiraz etti.
Mevcut başkan Mustafa Saygılı ile Veli Gani’nin başkanlık için yarıştığı genel kurulda üyeler, yönetimden Kadirli ilçesinden kimsenin olmamasına tepki gösterdi.
Yaşanan gerginlik neticesinde genel kurulun yapıldığı salonda bulunan cam sehpanın camları kırılırken, polisin müdahalesiyle bu kavgaya dönüşmeden önlendi. İki liste, karşılıklı görüşmeler neticesinde tek liste haline getirildi.
Genel kurulda, Mustafa Saygılı, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı'na tekrar seçildi. Güven tazeleyen Mustafa Saygılı, birlik üyelerinin menfaatine olan çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz