Birlik kongresinde Mustafa Saygılı güven tazeledi

Osmaniye Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğinin genel kurulunda birlik başkanlığına mevcut başkan Mustafa Saygılı...

Osmaniye Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğinin genel kurulunda birlik başkanlığına mevcut başkan Mustafa Saygılı seçildi.
7 Ocak İlköğretim Okulu toplantı salonunda yapılan kongreye birliğe üye bin kişi katıldı.
Tek liste halinde gidilen kongrede tekrar başkan seçilerek güven tazeleyen Mustafa Saygılı birlik üyelerinin menfaatine olan çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyledi.
Saygılı, “Birliği kurduğumuz ilk günden bu yana Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricilerinin menfaatine yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birliğimizin faaliyetlerinden faydalanmak ve destekleme almak isteyen çiftçilerimizin birliğimize üye olması gerekmektedir. Bu sayede küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin hayvanları kayıt altına alınarak takip edilmekte ve daha verimli bir hayvancılık yapmaları sağlanmaktadır.” şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından yapılan kongrede Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına tekrar Mustafa Saygılı seçildi.
Birliğin Yönetim Kurulu ise; Mehmet Direk, Yusuf Tomas, Bayram Sarı, Servet Bıçaklı, Kerim Camuz, Osman Babaoğlan’dan oluştu.
Kongre sonrası birliği ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz