Birlikspor İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Bu yıl Sivas Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Yıldızeli Birlikspor iftar yemeğinde bir araya...

Bu yıl Sivas Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Yıldızeli Birlikspor iftar yemeğinde bir araya geldi.

Birinci Amatör Küme’de namağlup şampiyon olan Yıldızeli Birlikspor, bu yıl mücadele edeceği Süper Amatör Küme için transfer çalışmalarına da hız verdi. Yeni transferleri ile birlikte tanışma amacıyla düzenlenen iftar programına Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, Kulüp Başkanı Ali Dülger, Antrenör Özer Karadaş, Yardımcı Antrenör Serkan Merallı, Güreş Antrenörü Yusuf Geldi, Kulüp Yöneticisi Turgay Yaralı ve futbolcular katıldı. Yemeğin ardından Kaymakam Erdoğan futbolculara kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan, “Geçtiğimiz yıl namağlup şampiyon olan takımımızı bu yıl da aynı hırsla yeni sezona girdiklerini görmek biz çok mutlu ediyor. Birlikspor, almış olduğu başarılar ile inşallah bundan sonra Yıldızeli’nin hep gurur kaynağı olacak. Ben inanıyorum ki Birlikspor takım ruhu bozulmadan bu yıl da şampiyonluğu göğüsleyecek. Yeni takım arkadaşlarımızın da kısa sürede uyum sağlayacağını ümit ediyorum. Şimdiden hepinize yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Erdoğan’ın ardından açıklama yapan Birlikspor Başkanı Ali Dülger ise, bu yıl Yıldızeli stadının yapıldığını belirterek kendi evlerinde de maç yapacaklarını belirtti. Dülger, “Bu nedenle taraftar desteği ile birlikte güçlü bir takım ruhu oluşturarak Süper Amatör Kümede de şampiyon olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: