'birlikte Bir Yıl Projesi'

Mersin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi'nce, 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve...

Mersin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi'nce, 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı' kapsamında hazırlanarak, 2012 yılı içinde uygulamaya konulan 'Birlikte Bir Yıl' projesi, çeşitli etkinliklerle sürüyor.

Proje kapsamında 40 öğrenci Konya, Bursa, Çanakkale, İstanbul ve Ankara'yı kapsayacak olan bir gezi programı için dün il dışına uğurlandı. Öğrenciler, 7 gün sürecek olan gezi süresince gittikleri şehirlerin tarihi ve turistik yerlerini görme fırsatı bulacaklar. Yola çıkarken oldukça heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler, kendilerine bu fırsatı tanıyan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz'e teşekkür ettiler. Aileleri, yakınları ve polislerin katıldığı uğurlama sırasında duygulu anlar yaşanırken, proje kapsamında 160 öğrencinin daha aynı gezi programına katılacakları belirtildi.

Reklam
Reklam

Daha önce de çeşitli kamp programlarına katılan öğrencilerin, önümüzdeki günlerde ise Toplum Destekli Polislik Şubesi personeli ile birlikte sinema, tiyatro, piknik ve aile ziyaretleri etkinliklerine katılacakları belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: