'birlikte Okuyoruz' Kampanyası

Kula ilçesindeki Kenan Evren İlkokulu'nda "251 Bin Dev Öğrenci" ve "Okullar Hayat Olsun" projeleri kapsamında,...

Kula ilçesindeki Kenan Evren İlkokulu'nda "251 Bin Dev Öğrenci" ve "Okullar Hayat Olsun" projeleri kapsamında, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve okumayı özendirmek amacıyla, velilerin de katılımıyla "Birlikte Okuyoruz" kampanyası başlatıldı.

Düzenlenen kampanya, ilk olarak Kenan Evren İlkokulu 2/C sınıfı öğrenci ve velileri ile birlikte başlatıldı. 2/C sınıfı öğretmeni Yusuf Çınar, “Bu kampanyayı sınıf olarak ilk olarak biz başlatmak istedi. Projeyi velilerimize ilettiğimizde, seve seve katılacaklarını ifade etmeleri bizi son derece memnun etti" dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Celal Harmandalı da, "Ülkemizin en büyük eksikliği okuma alışkanlığının yetersizliğidir. Toplumdaki bu sorunun çözümüne katkıda bulunmak ve okulların gerçek anlamda hayat bulması maksadıyla, okulumuz sosyal etkinlikler kurulu, velilerle birlikte okuma kampanyası başlatılmasını kararlaştırdı. Bundan böyle haftada en az bir gün velilerle birlikte okuma faaliyetlerimiz yıl boyunca devam edecek. 2/C sınıfı öğretmen, öğrenci ve velilerine bu uygulamayı ilk kendi sınıflarında başlattıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz