BİSİAD yönetiminden Tatvan Kaymakamı Yılmaz'a ziyaret

Bitlis Sanayi İşadamları Derneği (BİSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz'ı makamında ziyaret etti....

Bitlis Sanayi İşadamları Derneği (BİSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret'te BİSİAD Başkanı Ayetullah Şimşek, istihdama yönelik yapılabilecek çalışmaları dile getirdiğini söyledi. Konu ile ilgili karşılıklı bilgi paylaşımı yapılarak çözümler üzerinden durulduğunu belirten Başkan Şimşek, BİSİAD'ın TUSKON bünyesinde çalışma yaptığını hatırlatarak derneğimizin Bitlis'li işadamları için yurtiçi ve yurtdışında yapacakları her türlü yatırım ve çalışmalarında yardımcı olabileceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz ise "İstihdama yönelik her türlü çalışma ve projede Bitlisli işadamlarımızın yayındayız. Her türlü desteği vermeye hazırız." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz