BİSİAD'dan bilgilendirme toplantısı

Bilecik Sanayici ve İşadamları Derneği (BİSİAD) tarafından üyelerine yönelik KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Bilecik Sanayici ve İşadamları Derneği (BİSİAD) tarafından üyelerine yönelik KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Yusuf Subaşı, sanayicilerin kalkınması için KOSGEB'in önemli desteklerde bulunduğunu kaydetti.

Kente davet ettiği KOSGEB yetkililerinin, Bilecik'te hiç destek kullanılmadığından gelmediğini belirten Subaşı, şöyle konuştu:

"KOSGEB Başkanı, 'Bilecik KOSGEB'den hiç destek almamış ki ben oraya gelip de kime ne anlatayım' dedi. KOSGEB'in Bilecik Şubesi de açıldı. Bu toplantılara daha fazla katılım olmasını istiyorum. Biz KOBİ'ler destek alamamaktan, KOSGEB ise destek verememekten yakınıyor. Ters bir durum var. Biz bu desteklerden kullanmış firmayız, çok faydasını gördük. Bunu büyüterek genişletmeliyiz."

Reklam
Reklam

KOSGEB Bilecik Müdürü Cemil Bahçe, katılanlara KOSGEB'in desteklerini anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: