Bisiklet faciası; 3 ölü

Konya'da otomobilin çarptığı bisikletteki baba, anne ve 4 yaşındaki çocukları öldü.

Konya'da otomobilin çarptığı bisikletteki baba, anne ve 4 yaşındaki çocukları öldü.

Konya-Karaman karayolundan şehir merkezi istikametine seyreden Osman A. idaresindeki 42 BVN 84 plakalı otomobil, merkez Karatay ilçesindeki Karaaslan Hadimi Parkı yakınlarında aynı yönde giden Hasan Tutar'ın (30) kullandığı bisiklete çarptı.

KAZA YERİNDEN KARELER

Çarpmanın etkisiyle bisiklet sürücüsü baba Hasan Tutar, eşi Emine (23) ve 4 yaşındaki çocukları Mümin Tutar yola fırladı.

Baba Hasan ve oğlu Mümin Tutar olay yerinde hayatını kaybetti. Anne Emine Tutar ise ambulansla kaldırıldığı Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Bisiklet faciası; 3 ölü | www.mynet.com/video

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, yaklaşık 100 metre fren izi tespit ederken, otomobil sürücüsü Osman A. gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz