Bisiklet Safarisi Düzenledi

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle bisiklet safarisi düzenledi.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle bisiklet safarisi düzenledi.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Çatacık Ormanları'nda düzenlenen safariye 60 bisikletçi katıldı.

Otobüslerle Çatacık Ormanları'nda bisikletçilerin gezisi 1600 rakımlı Karakütük mevkisinde başladı. 16 kilometrelik sarıçam ağaçları ile kaplı yolda bisiklet süren sporcular, Arıkaya köyüne ulaştı. Yol boyunca sağlık ekipleri bir ambulans ile sporcuları takip etti. Arıkaya köyüne ulaşan sporculara köyde gözleme ve ayran ikram edildi.

Reklam
Reklam

Safariye katılan Orman Bölge Müdürü Nadir Sarıkaya, burada yaptığı açıklamada, orman teşkilatının işinin sadece fidan dikip, odun üretmek olmadığını belirterek "Sanat ve spor dünyasından farklı insanlara ormanlarımızın güzelliklerini göstermek, yaptığımız çalışmaları anlatmak için bu yolu seçtik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bisiklet safarisinin geleneksel hale getirilmesinin planlandığını bildirdi.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: