Bisikleti Alan, Bisiklet Merkezine Koştu

'Bisiklet şehri İzmit' hedefiyle yola çıkan İzmit Belediyesi, bu hedefe yönelik önemli adımlar atıyor. Birbiri...

'Bisiklet şehri İzmit' hedefiyle yola çıkan İzmit Belediyesi, bu hedefe yönelik önemli adımlar atıyor. Birbiri ile bağlantılı pek çok proje ile 'Bisiklet şehri İzmit' hedefini destekleyen İzmit Belediyesi’nde bisiklet dağıtımlarının ardından bisiklet yaz kurslarının yoğunluğu yaşanıyor.

'Her çocuğun bisikleti olsun' sloganıyla başlattığı bisiklet dağıtımlarında geçtiğimiz yıl 5 bin 500, bu yıl ise 4 bin 850 öğrenciye bisiklet dağıtan İzmit Belediyesi, bünyesinde hizmet veren Hasan Sert Bisiklet Trafik Eğitim Pisti’nde bisiklet eğitimlerine devam ediyor. Günde yaklaşık 50 kişiye eğitim verilen tesiste 2013 yılının ilk yarısında 5 bin kişi eğitim aldı.

Reklam
Reklam

Bisiklet yaz kurslarına her yaş grubundan ilginin olduğu bilgisini veren yetkililer, “Kurslarımıza anne, çocuk, dede hep birlikte geliyorlar. 7’den 77’ye herkese hitap eden merkezimizde, Salih Korkmaz tarafından teorik ve pratik bisiklet eğitimleri veriliyor. Gelenler burada hem kurallara uygun bisiklet kullanmayı öğreniyor hem de çok eğleniyorlar” diyerek kurslardan İzmitlilerin çok memnun olduğunu bildirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: