Bisikletle 100 Yıllık Maceranın Yenişehir Seferi

Bursa Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneği, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü...

Bursa Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneği, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Nilüfer Kent Konseyi'nin organize ettiği ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Bisikletle 100 Yıllık Macera 2012" turu, yerli ve yabancı 150'den fazla bisikletçiyi bir araya getirdi.

Mudanya ve İnegöl'ün ardından Yenişehir'e gelen bisikletçiler burada Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından ağırlandı. Yenişehir'in tarihi mekanlarının tanıtım broşürü dağıtılan bisikletçilere, saat kulesi, eski belediye binası ve Sinanpaşa Külliyesi'nin ziyaretinin ardından Babasultan Parkı’nda öğle yemeği ikram edildi. Gazeteci-yazar Gürhan Adana'nın "Ruhunu Okurum" adlı romanı imzalı olarak bisikletçilere hediye edildi. Yemeğe bisikletçilerin yanı sıra Yenişehir Belediye başkan vekilleri Halit Düvencioğlu , meclis üyeleri ve daire amirleri de katıldı. Bisikletçiler İznik turunu gerçekleştirmek üzere uğurlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: