Bisikletle Türkiye Turuna Çıktı Kırşehir’de Mola Verdi

Sağlıklı yaşam, sağlıklı çevre, sağlıklı nesil, sağlıklı bir gelecek parolası ile bisiklet turuna başlayan Cemal...

Sağlıklı yaşam, sağlıklı çevre, sağlıklı nesil, sağlıklı bir gelecek parolası ile bisiklet turuna başlayan Cemal Azmi Başkaptan, çıktığı Türkiye turuna Kırşehir’de mola verdi.

Kent girişinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ve Yeşilay Derneği Kırşehir Şube Başkanı Müşerref Acer ve basın mensupları tarafından karşılanan Cemal Azmi Başkaptan, yaptığı açıklamada, 2 günlük ziyaretin ardından yoluna devam edeceğini söyledi. 'Gezegen Cemal' olarak tanındığını hatırlatan Başkaptan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bazı sorunlara dikkat çekmek için İstanbul'dan Van'a pedal çevirdiğini belirtti. Başkaptan, "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İstanbul'dan Van'a bisikletle yolculuk yapıyorum. Sigara, alkol, internet bağımlılığına karşı mücadele edilmesi, bisiklet yollarının yapılması için pedal çeviriyorum. Gittiğim yerlerde vali ve belediye başkanları ile görüşüyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Bisiklet yollarının olmamasının büyük sıkıntı olduğunu ve sıcaklarda eriyen asfaltın yolculuğu zorlaştırdığını kaydeden Başkaptan, “Arada bir lastik patlıyor. Bir tek Konya'da bisiklet yolu gördüm. Başka illerde de yapılmasını istiyorum” diye konuştu.

Başkaptan 2 günlük Kırşehir ziyaretinde ilk olarak Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden’i ardından da Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi ziyaret etti.

Başkaptan çeşitli hediyeler aldığını ve Kırşehir’den memnun şekilde ayrıldığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz