Bisikletle Türkiye Turunda Adıyaman Durağı

Bisikletiyle Türkiye’de 22 ili gezecek olan Cemal Azmi Başkaptan adlı kişi, Türkiye turunun 20. durağı...

Bisikletiyle Türkiye’de 22 ili gezecek olan Cemal Azmi Başkaptan adlı kişi, Türkiye turunun 20. durağı olan Adıyaman’a gelerek, Vali ve Belediye Başkanı ile görüştü.

Türkiye Yeşilay Derneği tarafından desteklenen Cemal Azmi Başkaptan, gittiği illerde valiler ve belediye başkanlarıyla görüşerek, spor ve sağlık hakkında görüşlerini aktarıyor.

İstanbul’dan bisiklet ile 5 Mayıs tarihinde yola çıkan Cemal Azmi Başkaptan, 20. il olarak Adıyaman’a geldi.

Başkaptan, Adıyaman’da Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ile görüşerek, sağlıklı gelecek ve sağlıklı nesil projesi hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Toplumda zararlı alışkanlıkların arttığına dikkat çeken Başkaptan, okul yıllarında sigarayla başlayan kötü alışkanlıkların alkol, uyuşturucu ve günümüz hastalığı internet bağımlılığı ile huzursuz, sorunlu ve umutsuz bir toplumun ortaya çıktığını dile getirdi.

Kendisinin bu konuya dikkat çekmek istediğini kaydeden Başkaptan, kurumlar ile halkın birlikte bu sorunu çözmesi gerektiğini belirtti.

Bisikletiyle gezisine devam edecek olan Cemal Azmi Başkaptan, Adıyaman’ın ardından Şanlıurfa, oradan ise Diyarbakır’a geçecek. Türkiye turu Diyarbakır’da son bulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz