Bisikletli kapkaççılar yakalandı

Osmaniye’de yolda yürüyen bir kadının yanına elektrikli bisikletle yanaşarak kapkaç yapmaya çalışan şüpheliler yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yürüyen bir kadının yanına iki şahıs elektrikli bisikletle yanaştı.

Osmaniye’de yolda yürüyen bir kadının yanına elektrikli bisikletle yanaşarak kapkaç yapmaya çalışan şüpheliler yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yürüyen bir kadının yanına iki şahıs elektrikli bisikletle yanaştı. Şahısların kötü niyetli olduğunu anlayan kadın kendisini emniyete almak istedi. Ancak çok zaman geçmeden şahıslar kadının cüzdanını almak istedi. Kapkaççılara bir süre direnen kadının imdadına çevrede bulunan vatandaşlar yetişti. Vatandaşların gelmesi üzerine şahıslar olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler civardaki güvenlik kameralarından şahısları tespit ederek kısa sürede yakaladı.
Gözaltına alınan A.A. ve D.Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz