Bisikletliler Derneği 5 Yaşında

Bisikletliler Derneği'nin 5. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Üniversitesi'nde etkinlik düzenlendi.

Bisikletliler Derneği'nin 5. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Üniversitesi'nde etkinlik düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Bisikletliler Derneği Erzurum Temsilciliği tarafından Atatürk Üniversitesi Mavi Salon'da düzenlenen etkinliğe Dernek Başkanı Murat Suyabatmaz'ın telekonferans yöntemiyle bağlandığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:"Programda Erzurum Temsilcisi Mücahit Topdaş da Erzurum'da yapılan bisiklet etkinlikleri hakkında bilgiler verdi. 2013 yılı içerisinde Erzurum'da ulaşım aracı olarak bisikletin kullanılması yönünde çalışmaların devam edeceğini ve üniversitemizin sınırları içerisindeki mevcut bisiklet yollarında gerekli düzenleme ve yenileme çalışmalarının yapılacağı, bunlara yeni yolların ekleneceği bilgisini verdi."

Reklam
Reklam

Muhabir: Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: