Bisküviyle uyutup soydular

Ankara'da tanımadığı bir kişinin ikram ettiği bisküviyi yiyerek otobüse bindikten sonra uykuya dalan gurbetçi, Erzincan'daki bir hastanede gözlerini açınca soyulduğunu fark etti.

Musa Güney (75), Almanya'dan Ankara'ya uçakla gelerek Cuma günü Ankara Otobüs Terminali'nde Erzincan için bilet aldı.

Terminalde bekleyen Güney, bu sırada tanımadığı bir kişinin ikram ettiği bisküvileri yedikten sonra Erzincan'a gitmek üzere olan otobüse bindi.

Otobüse bindikten yaklaşık 1 saat sonra uykuya dalan Güney, yolculuk esnasında uyanmadı. Erzincan'da durumdan şüphelenen otobüs yetkilileri Güney'i kendi imkanlarıyla Erzincan Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Güney, iki gün sonra kendisine gelebildi.

Reklam
Reklam

Güney, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'da tanımadığı bir kişinin kendisine bisküvi ikram ettiğini belirterek, hastanede uyandıktan sonra soyulduğunu sonradan fark ettiğini söyledi.

Güney ayrıca, kendisine ait olan çantadan 400 avro, 100 lira ve kredi kartlarının da çalındığını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz