Bismil'de, "Hızlı Kalkınma İçin Sanayi Sitesi Altyapısının İyileştirilmesi" Projesi

Bismil'de, "Hızlı Kalkınma İçin Sanayi Sitesi Altyapısının İyileştirilmesi" projesi hazırlandı.

Bismil'de, "Hızlı Kalkınma İçin Sanayi Sitesi Altyapısının İyileştirilmesi" projesi hazırlandı.

Bismil Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Bismil Sanayi Sitesi Kooperatifi'nce Karacadağ Kalkınma Ajansı 2013 yılı sanayi altyapı destek programı kapsamında hazırlanan projenin tanıtımı için toplantı düzenlendi.

Sanayi Sitesi Kooperatifi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakamı Vehbi Bakır, proje kapsamında sanayi sitesinin çevresine 900 metre uzunluğunda çevre duvarı yapılacağını, sitenin sokaklarına 13 bin 500 metrekare parke taşı döşeneceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Sanayi sitesinin 24 saat güvenliğini sağlayacak dört güvenlikçi alınacağını ifade eden Bakır, "10 ay sürecek proje için toplam 635 bin 558 lira harcanacak. Gerçekleşecek bu ödeneğin 440 bin 759 lirası Karacadan Kalkınma Ajansı'nca karşılanacak. Kalan kısmını ise kooperatif karşılayacak. Böylece temiz ve örnek teşkil edecek bir sanayi sitesi kurulmuş olacak" dedi.

Toplantının sonunda Bismil Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Davut Gülseven, projeye katkılarından dolayı Kaymakam Bakır'a plaket verdi.

Toplantıya, Bismil Belediye Başkan Yardımcısı Fethi Gürbüz, İlçe Müftüsü Hanifi Ballı ve AK Parti İlçe Başkan vekili Ekrem Araz katıldı.

Muhabir: Musa Çelebi / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: