Bitkisel Ürünler, Vitaminler Ve Gıda Takviyeleri Konusu Samsun'da Konuşulacak

Halk arasında yaygın şekilde kullanılan, zaman zaman da tartışmalara neden olan bitkisel ürünler, vitaminler ve...

Halk arasında yaygın şekilde kullanılan, zaman zaman da tartışmalara neden olan bitkisel ürünler, vitaminler ve gıda takviyeleri, düzenlenen bilimsel toplantıda masaya yatırılacak. Samsun Eczacı Odası ile Ordu Eczacı Odası’nın ortaklaşa düzenlediği Bitkisel Ürünler, Vitaminler ve Gıda Takviyeleri’ konulu bilimsel toplantı, 16-17 Şubat tarihleri arasında Büyük Samsun Oteli’nde yapılacak.

Eczane Teknisyeni Eğitimi programının da yapılacağı iki günlük toplantıda tıbbi bitkiler, bitkisel ürünler, destekleyici ve tamamlayıcı tedavi uygulamaları, eczanelerdeki önemli bitkisel ürünler, eczanede tıbbi bitkisel çay hazırlanması ve kontrolü, vitaminler gıda takviyeleri ve antioksidanlar, aroma terapi ve eczanede aromaterapotikler, eczanede bulunan bitkisel ürünler ilaç formunda doğal ürünler ve özel gıda destekleri gibi konuların enine boyuna ele alınacağı ve tartışılacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Toplantı kapsamında Gazeteci-Yazar Coşkun Aral da ‘Savaşın İnsanından insan Savaşını Dinlemek’ konulu konferan verecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: