Bitlis Barosu, Avukat Epözdemir'i Mezarı Başında Andı

BİTLİS (AA) - Tatvan ilçesinde 20 yıl önce faili meçhul cinayete kurban giden Avukat Şevket Epözdemir, Bitlis Barosu tarafından mezarı başında anıldı.

BİTLİS - Tatvan ilçesinde 20 yıl önce faili meçhul cinayete kurban giden Avukat Şevket Epözdemir, Bitlis Barosu tarafından mezarı başında anıldı. Epözdemir’in Karşıyaka Mahallesi'ndeki mezarını ziyaret eden avukatlar adına açıklama yapan Bitlis Barosu Başkanı Avukat Enis Gül, Epözdemir'in örnek bir hukukçu olduğuna dikkat çekti. Gül, şöyle konuştu: "Meslektaşımızın katledilmesinin üzerinden 20 yıl geçti ve neredeyse dosyası zaman aşımına uğrayacak. O dönemde ortada birçok tanık ve delil vardı. Epözdemir, o zaman dönemin tugay komutanı tarafından bizzat tehdit edilmişti ve hemen sonrasında katledildi. Ancak hiçbir savcı bunları görmek istemedi ve görmedi. Buradan bir kez daha seslenip katillerinin bulunmasını talep ediyoruz." Ardından, Epözdemir'in kardeşi Avukat Hikmet Epözdemir de aile olarak ağabeyinin mirasına layık olmaya çalıştıklarını söyledi. Epözdemir, "Onun yürüttüğü mücadeleye dört elle sarılmaya ant içtik" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: