Bitlis Belediyesi’nden okullara eğitim desteği

Bitlis Belediyesi kentteki okullarda eğitim öğretim kalitesinin artırılması için gerekli olan teknik araç ve gereç...

Bitlis Belediyesi kentteki okullarda eğitim öğretim kalitesinin artırılması için gerekli olan teknik araç ve gereç desteğini sürdürüyor.
Bitlis merkez Kurtuluş Özgür Kaya Taşdelen İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, burada okul yöneticileri tarafından karşılandı. Alaydın, okulun daha önce tespit edilen ihtiyaçlarının yanı sıra bilgisayar monitörleri, klavye, Mouse, kulaklık, çok fonksiyonlu yazıcı ve bilgisayar parçalarından oluşan cihazları da teslim etti.
Ziyaretlerinde sürekli olarak Bitlisli çocukların kaliteli ve iyi bir eğitim alması için belediye olarak imkanları zorlayarak okullara araç gereç ve teknik malzeme yardımı yapmaya çalıştıklarını belirten Başkan Alaydın, “Bitlisli çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şartlarda okuyabilmeleri için üzerimize düşen görevi yapmak boynumuzun borcudur. Belediye imkanları dahilinde elimizden geldiği kadar okul ayrımı yapmadan her okulumuza ulaşmaya ve destek vermeye çalışıyoruz. Son olarak bu okulumuzda teknoloji çağının gerektirdiği yenilikleri yerine getirmek için bilgisayar sarf malzemelerinin bulunduğu koliyi müdürümüze teslim ettik. Yaptığımız tüm çalışmalar öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim almaları içindir.” diye konuştu.
Okul çıkışında öğrenciler Belediye Başkanı Fehmi Alaydın'la uzun uzun sohbet etti. Okul yöneticileri de desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Aydın'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz