Bitlis Belediyesi'nin Gezici Iftar Çadırları

Bitlis Belediyesi'nce gezici çadırlarıyla mahallelerde vatandaşlara iftar vermeye devam ediyor.

Bitlis Belediyesi'nce gezici çadırlarıyla mahallelerde vatandaşlara iftar vermeye devam ediyor.

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, yaptığı yazılı açıklamada, ramazanın bereketini mahallelerde vatandaşlarla paylaştıklarını bildirdi.

Muştakbaba ve Zeydan mahallelerinin ardından, 160 Evler semtinde iftar programı düzenlediklerini belirten Alaydın, şunları kaydetti:

"Ramazan ayının dokuzuncu gününde Şehit Öğretmen Ergin Komut İlköğretim Okulu bahçesinde gezici iftar çadırımızı kurduk. Ramazan ayının bereketini vatandaşlarımızla paylaşmayı istiyoruz. Bugün 160 evlerdeyiz. Ramazan boyunca değişik mahallelerde çadırımızı kuracağız. Ramazanın bereketini, rahmetini ve muhabbetini paylaşarak, toplumsal dayanışmanın en güçlü örneğini yaşıyoruz. Çadırlarımızda kardeşliği, dayanışmayı ve birliği amaçlıyoruz. Çadırlarımıza bütün halkımızı davet ediyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: