Bitlis Belediyesi'nin kaldırım ve duvar çalışmaları devam ediyor

Bitlis Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında çalışmalar devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından...

Bitlis Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında çalışmalar devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şantiye haline dönen Bitlis’te, İnönü Mahallesi, Şemsi- Bitlis Mahallesi, Hersan mahallelerinde duvar, ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İnönü Mahallesi'nde ana yol güzergahında devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde başlatılan çalışmalar neticesinde Dideban İlköğretim Okulu'ndan eski cezaevi ne kadar kaldırım çalışması başlattı. Ayrıca Şerifbeye çıkan yerde ise yol ve istinat duvarı çalışmaları sürüyor.
İnönü Mahallesi Hasbahçe Sokak'ta düzenleme çalışması başlatıldı. Mevcut hali ile toprak zemin olan yol kilitli beton parke taşı döşenecek. Böylelikle sokak sakinleri sağlıklı bir yola kavuşulmuş olacak. Hasbahçe sokakta çalışma öncesinde yol üzerinde bulunan istinat duvarlarının çalışmaları ise devam ediyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, "Hasbahçe sokağımızda yol çalışmalarımız devam ediyor. Çevre duvarları kalıcı bir şekilde onarılmaktadır. Yaptığımız işin düzgün ve kalıcı olmasını istiyoruz. Has bahçemize benzeyen sokaklarımızda çalışmalarımızı yalnızca taş döşemesi ile savuşturmayıp yol üzerinde bulunan istinat duvarları ve benzeri olumsuzluk oluşturan yapılar onararak, işin düzgün ve kalıcı olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Hergün mahalledeki çalışmaları yerinde inceleyerek, mahalle sakinlerimiz ile sohbet ediyorum. Vatandaşlarımızın yapılan işlerden dolayı göstermiş olduğu memnuniyet belediye olarak bizlerin çalışma azmimizi artırmaktadır." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz