Bitlis TSO Ile KOTO, "Kardeş Oda Protokolü" Imzaladı

BİTLİS (AA) - BitlisTicaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) arasında işbirliğini güçlendirmek amacıyla, "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı.

BİTLİS arasında işbirliğini güçlendirmek amacıyla, "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı. Bitlis TSO binasında düzenlenen "Kardeş Oda Protokolü" imza törenine KOTO Başkanı Murat Özdağ ve beraberindeki meclis üyeleri katıldı. Törende konuşan Bitlis TSO Başkanı Davut Tezcan, Bitlis'in Türkiyedeki en huzurlu 5 kenti arasında olduğunu söyledi. İş adamlarının hiç çekinmeden gönül rahatlığıyla kente gelip yatırım yapabileceğini ifade eden Tezcan, "Türkiye'nin en huzurlu kentlerinden birinde yaşıyoruz. Burada gece yarılarına kadar gönül rahatlığıyla dolaşabilirsiniz. Kocaeli'ndeki arkadaşlarla, dostluk köprüleri oluşturmamız çok güzel. Biz onlarla gerçekten dost olacağız" dedi. KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ ise KOTO üyeleri olarak doğudaki vilayetlerle bir araya geleceklerini söyledi. Bölgede sağlanan huzur ortamıyla doğuya gelip sadece ekonomik değil duygusal olarak da bağlar kurmak istediklerini belirten Özdağ, şöyle konuştu: "İş başına geldiğimizde 'masa başında oturup sadece imza atmayacağız' dedik. Doğudaki vilayetlerde bulunan oda başkanlarıyla bir araya gelerek, sıkıntıları paylaşacağız. Birbirimize destek olacağız. Böyle bir amaç doğrultusunda doğudaki vilayetleri gezip, kardeş oda protokolü imzalıyoruz. Ayrıca bizlerde kendilerini Kocaeli'ye davet ederek memleketimizde ağırlayacağız. Bitlislilerin iyi niyetini, misafirperverliğini gördük. Buraya ebedi dostluklar kurmaya geldik. İnşallah öyle de olur." Ardından, oda üyeleri ve başkanlar birbirlerine hediye ve plaket takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: