Bitlis Valisi Yurdakul Kurum Amilerini Ödüllendiriyor

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, emniyet müdürü ile milli eğitim müdürüne başarılı çalışmalarından ötürü birer teşekkür...

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, emniyet müdürü ile milli eğitim müdürüne başarılı çalışmalarından ötürü birer teşekkür belgesi takdim etti.

Yurdakul, makamında kabul ettiği Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç ile Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz’a başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Makamında gazetecilere yaptığı açıklamada Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz’ın eğitimin kalitesini arttırmasında büyük emeğinin geçtiğini ifade eden Yurdakul “Özellikle doğu okuyor projesi kapsamında başarılı ve farkındalık çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Emniyet müdürümüz Sadettin Akgüç de geldiği günden bu güne kadar kaliteli verimli hizmetler sundu. Özellikle halkla ilişkiler noktasında var olan kamu yönetimi ilişkilerini arttıran bunun yanında sosyal hizmet projeleri ile adından söz ettiren emniyet müdürümüze de teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz