Bitlis'in Düşman Işgalinden Kurtuluşunun Yıl Dönümü

BİTLİS (AA) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98'nci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98'nci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Demiröz, kutlama mesajında, en değerli hazine olan vatan topraklarının, 98 yıl önce milletin vatanseverliği ve bağımsız yaşama iradesiyle yazdığı destanla kazanıldığını belirtti. Vatan topraklarının her karışının şehit kanlarıyla sulandığını bildiren Demiröz, mesajında şunlara yer verdi: "Bitlis'in kurtuluşunun 98'nci yıl dönümünü kutluyoruz. Ne mutlu bizlere ki ecdadımızın canı ve kanıyla bize emanet ettiği bu şehirde ve bu cennet vatanda huzur içinde yaşıyoruz. Tarihin en zor dönemlerinden birinde aziz milletimiz örnek bir özgürlük destanına imza atarak, ülkemizin her köşesinde şanlı bayrağımızı dalgalandırmıştır. Bizlere düşen görevse bu toprakları canı pahasına vatan yapan ecdadımızın, kutsal emaneti olan ülkemizi ve şehrimizi şükran dolu bir şuurla koruyarak, daha kalkınmış, modern ve mutlu yarınlara taşımaktır. Kahramanca yurdunu savunurken hakka yürüyen tüm şehitlerimizin aziz hatıralarını saygı ve minnetle yad ediyor, şeref ve kahramanlık gününün birlik ve beraberlik içinde coşkuyla geçmesini diliyorum. Tüm hemşehrilerimin kurtuluş bayramını kutluyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: