Bitlisli 4 Güreşçi, Rize Güreş Eğitim Merkezi'ne Yerleşti

Kars'ta yapılan Sporcu Eğitim Merkezleri Sınavı'na katılan 8 Bitlisli sporcudan 4'ü, Rize Güreş Eğitim Merkezi'ne yerleşti.

Kars'ta yapılan Sporcu Eğitim Merkezleri Sınavı'na katılan 8 Bitlisli sporcudan 4'ü, Rize Güreş Eğitim Merkezi'ne yerleşti.

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bitlisli 4 sporcunun sınavda başarı sağladığını söyledi.

Bu sporcuların, lise eğitimlerini tamamlayıncaya kadar milli takımlarda yer alacağını ifade eden Güven, şöyle konuştu:

"Çocuklarımız lise eğitimlerini burada yapacak. Bu sporcuların tüm masrafı, devlet tarafından karşılanacak. Ayrıca eğitim ve öğretim giderleri karşılanacak. Güreş olimpik bir spor branşı. Bu seçmelerde 4 çocuğumuzu, Rize Güreş Eğitim Merkezi'ne yerleştirdik. Geçen yıl da aynı şekilde işin takipçisi olmuş ve Artvin Güreş Eğitim Merkezi'ne sporcularımızı yerleştirmiştik. Sporcularımız bu yıl da derece sağladı. Onlarla gurur duyuyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: