Bitlisli sporcular, Aydın’da kamp yaptı

Bitlisli 18 sporcu, Kickboks Gelişim Kampı kapsamında takım antrenörü Ömer Uğur yönetiminde, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde...

Bitlisli 18 sporcu, Kickboks Gelişim Kampı kapsamında takım antrenörü Ömer Uğur yönetiminde, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde on günlük kamp yaptı.

Düzenlenen kampın sporcular açısından oldukça verimli geçtiğini belirten antrenör Ömer Uğur, sporcuların Bitlis’ten bin 700 kilometre uzakta sıfır rakımda yaptıkları antrenmanların kendilerine çok faydalı gelmesinin yanı sıra evlerinden uzakta antrenman yapılmasının sporcuları motive de ettiğini söyledi.

Sporcuların Kuşadası’nda farklı kültür ve insanlarla tanıştıkları için mutlu olduklarını dile getiren Uğur, “Sporcularımızla yaptığımız kamp önceleri sportif düşünceyle yapılmıştı. Burada şunu gördüm ki; biz aslında sporcularımızla bir aile olmuşuz. Bu tür kamplar ailelerinden uzakta yaşayan takımları bir aile haline getiriyor. Herkes sorunlarını, mutluluklarını, acılarını, aşını suyunu paylaşmaya başlıyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Kamp’ın sporcuları takım ruhundan çıkarıp aile ruhunu kazandırdığına değinen Ömer Uğur, “Kamp’ın başında on gün beraber yaşamak gençlerimize sıkıntı yaratacak diye düşünürken, gençlerimizin aslında daha da kaynaştıklarını gördüm. Bu da beni mutlu etti. Burada sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yaptık. On gün içinde sporcularımızın kondisyon, teknik ve dayanıklılıklarının çok iyi geliştiğine şahit oldum.” diye konuştu.

Kuşadası’nda bulunan Kuşadası Belediye Spor ile ortak antrenmanlar yaptıklarını da anlatan Uğur, “Desteklerinden dolayı Kuşadası Belediye Spor Takımı Antrenörü Bayram Keskinkılıç’a teşekkür ediyorum. Ayrıca Milas’ta Muğla’nın yetiştirdiği en büyük sporculardan Gökhan Onuk bizi misafir etti. Desteklerinden dolayı Hasan Karlı hocama da ayrıca teşekkür ederim. Bu tür kampların Türkiye’ye yayılmasını ve her ilin mutlaka düzenlemesi gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: