Bitlis’te 59 Bin TL Değerinde Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü, Bitlis il merkezinde bir depoya yaptığı...

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü, Bitlis il merkezinde bir depoya yaptığı baskında, piyasa değeri 59 bin TL olan 23 bin 490 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nün, yürüttüğü çalışmalar kapsamında Bitlis il merkezinde bir depoya yapılan baskında piyasa değeri 59 bin TL olan 23 bin 490 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

Reklam
Reklam

“'Gümrük kaçağı sigara ticareti yapmak, nakletmek ve bulundurmak' suçundan hakkında adli işlem yapılan 3 şahıstan 1’i, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Kaçakçılık suçları ve bu suça karışan şahıslar ile yaptığımız mücadeleye aynı kararlılıkla devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: