Bitlis'te bir ahır çöktü

Bitlis'te çatısında kar biriken bir ahır, ağırlığı kaldırmayarak çöktü.

Bitlis'te çatısında kar biriken bir ahır, ağırlığı kaldırmayarak çöktü.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Bitlis'in Yükseliş Mahallesi'nde Tahsin Aytaş'a ait ahır, çatısında biriken karın ağırlığını kaldırmayarak çöktü.

Hayvanların içinde bulunmadığı bölümün çökmesinden dolayı, ahırda sadece maddi hasar meydana geldi.

Ahır sahibinin kardeşi Yahya Aytaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, abisine ait ahırın çatıda biriken karın ağırlığını kaldırmayarak çöktüğünü söyledi.

Aytaş, "Şans eseri hayvanların bulunmadığı bölüm çöktü. Ahırda maddi hasar meydana geldi. Ahır daha önce Van depreminde hasar görmüştü. Fakat fazla tehlike arz etmiyordu. Bu nedenle ahırı kullanıyorduk. Fakat yağmurun yağmasıyla karın ağırlığını kaldırmayan ahır çöktü. Hayvanların içinde bulunduğu bölüm de şu an tehlike altında. Her an o kısımda çökebilir. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Mağdur olduk" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: