Bitlis'te “bitlis O’nu Okuyor” Yarışması

Bitlis Öğretmenler Derneği (BÖDER), Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilde otomobil ve umre ödüllü 'Bitlis...

Bitlis Öğretmenler Derneği (BÖDER), Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilde otomobil ve umre ödüllü 'Bitlis O’nu Okuyor' kitap okuma yarışması düzenliyor.

Dereceye girenlere araba, umre ve toplamda 571 hediye verilecek olan yarışma için Bitlis merkez ve ilçelerinde kayıtların devam ettiğini belirten Bitlis Öğretmenler Derneği (BÖDER) Müdürü Celaleddin Tataş, yarışmaya yoğun bir başvuru olduğunu belirtti. 15 Nisan itibariyle kayıtların sona ereceğini açıklayan Tataş, son kayıt tarihine kadar başvuru sayısının yakalık 30 bine ulaşacağını tahmin ettiklerini ifade etti.Tataş, “Bu coşkulu programı yapmamızın asıl sebebi, Peygamber Efendimizin (s.a.s) hayatını insanların okumalarına vesile olmaktır. Efendimizi (s.a.s) daha iyi tanımak ve hayatını öğrenerek kendi hayatımıza örnek edinmek, aynı zamanda kutlu doğum ayında şehrimize manevi bir hava katmaktır. Ayrıca, Efendimizin yaşayışındaki nurlu atmosferinden istifade etmektir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: