Bitlis'te Çatışma: 1 Ağır 2 Korucu Yaralı

Bitlis'in Diyarbakır karayolunun 20’inci kilometresinde bulunan Buzlupınar mevkiinde köy korucularıyla PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı....

Bitlis'in Diyarbakır karayolunun 20’inci kilometresinde bulunan Buzlupınar mevkiinde köy korucularıyla PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 2 köy korucusu yaralandı.

Saat 21:00 sıralarında meydana gelen çatışmada yaralanan köy korucusu Hikmet Kandemir ve Hüsamettin Kandemir’in sağlık durumu ve çatışmayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yaralılar Bitlis devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralı koruculardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan çatışmanın yaşandığı bölgeye çok sayıda özel harekat timi sevk edildi.

Ayrıca aynı bölgede yaklaşık üç hafta öncede PKK tarafından yola döşenen mayının, askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu, 3 polis ve 1 vatandaş yaralanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: